Moderná kuchynská linka

Moderná kuchynská linka

Moderná kuchynská linka

19.1.2020  Auto moto No Tags Found

V otázke bytového dizajnu má každý vlastné predstavy, niekto uprednostňuje praktickosť, pre iných je podstatný aj vzhľad. Dizajnéri sa však zhodujú, že pri plánovaní Vašej novej kuchyne by ste sa mali vzdať týchto prežitkov:

kuchyně

  • Viac ako jedna otvorená polica. Ideálny počet políc vystavených oku návštevníka by bol nula, ale ak chcete silou mocou mať na svetle nejaký kúsok kuchynského umenia, nech sa páči. Jeden.
  • Vrúbkované detaily. Mastnota a prach sa z nerovného povrchu odstraňujú naozaj veľmi zdĺhavo a nepohodlne.
  • Rôzne typy osvetlenia. Vyzerá to potom ako nákup z výpredaja. Zjednoťte typ aj farbu osvetlenia.
  • Vystavené “kuchynské organizéry”. Myslite radšej pri návrhu kuchyne na nejaké extra miesto a všetko, čo budete potrebovať mať na dosah, šikovne umiestnite dnu. Možností ako na to je neúrekom.
  • Lepené grafické prvky. Obrázky alebo nápisy nalepené na kuchynskej linke vyzerajú ako pokus o jej záchranu. Ak chcete nejakým srdcu blízkym motívom linku oživiť, dajte si vyhotoviť sklenené zásteny do kuchyne.
  • Skrinky umiestnené v rôznej výške. Istú dobu boli pokladané za módny výstrelok, ale linka dnes uprednostňujeme čisté línie. Čo bude “in” o 10 rokov, nik nevie, ale praktická stránka veci jednohlasne prevažuje: Ak nábytok nie je jednoliaty a jeho povrch je navyše v rôznej úrovni, skomplikuje to je jeho údržbu.

retro

  • Brúsený kov. Spotrebiče s matným povrchom, inšpirované industriálnym štýlom, nechajte bokom. Ak nebudú vbudované do kuchynskej linky, leštený povrch podčiarkne dojem čistoty a bude pôsobiť teplejšie. http://www.teraz.sk/slovensko/predpoved-poca
  • Motív žuly. Kedysi veľmi populárny motív žuly je dnes pokladaný za pomerne ťažkopádny. Je veľa iných nadčasových motívov, ktoré pôsobia vzdušnejšie.
  • Tmavé drevo. Opticky zmenšuje miestnosť. Aj v prípade, že by mala Vaša kuchyňa rozlohu ihriska na plážový volejbal, určite viac oceníte svetlé drevo. Pôsobí omnoho sviežejšie.

Author Biography: